Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi bézs Envoy ing

Termékkód: 278-KS-5-11748.83P_322394
Gyártó: Factory Price
  • Raktáron, szállításra készen

10313 HUF
od 6703 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 6703HUF (0%)
Factory Price


Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Nem csak a ruhatárad új darabjának hízelgő szabása miatt tökéletes választás a mindennapokra. A geometriai mintát használhatod, amikor kitalálsz egy öltözéket, és a tökéletes megjelenést tökéletessé teheted, esetleg különféle kiegészítőkkel.".

Az egyik praktikus, de egyben dizájnos kérdésnek is tekinthető a gombok rögzítés, amely gondoskodik a kényelmes fel- és levételről. Így ha reggelente hosszú órákat töltesz a fürdőszobában a tökéletes frizura megalkotásával, nem kell aggódnod, hogy öltözködés közben megsérül. Azonban biztosan talál egy egész sor más előnyét is ennek a kötőelemnek. Sőt, egy egész ruhadarabot is.

Tudod, milyen a jó ízlés 3D-ben? Ha nem, akkor egyedülálló lehetőség előtt áll. Csak vedd meg ezt a darabot, és kacsints a tükörbe. Mert a Férfi bézs Envoy ing olyan eleganciát és stílust kínál, amelyet imádni fogsz. Te és a körülötted lévő emberek. Nézd meg magad, hogy egy új darab a ruhatáradban milyen új lehetőségeket és kombinációkat kínál.

Néhány embernek nem elég, ha csak jól néz ki és jól érzi magát a ruháiban. Ez egy kicsit elveszi ezt a gyakorlatiasságot. Erről a rovid-ujj gondoskodik, és az időjárásnak megfelelően rétegezhetsz és öltözködhetsz. Nemcsak jól fogja érezni magát a szabadban, de ami még fontosabb, nem fogja hagyni, hogy a hideg időjárás meglepje.

Élvezd a csodálat és az irigység pillantásait. Egy tökéletesen illeszkedő férfi ing kiemeli az előnyeidet és elrejti a hiányosságaidat, ha vannak ilyenek. Ezért az így öltözött férfiak ellenállhatatlanok a nők számára, és azonnal kapnak néhány pluszpontot. Ebben a konkrét esetben a kenyelmes vágásnak is sok köze van hozzá.

Az inget tavasz/nyár viselheti, csak válassza ki a megfelelő nadrágot, hogy az egész öltözék megjelenését kihangsúlyozza. És ha az időjárás úgy kívánja, egy elegáns pulóver vagy kabát is segíthet, azaz ujjat húzhat. Majd meglátod magad, hogy ez a ruhadarab sokkal elegánsabbá teszi a megjelenésedet. Ez a sorsa.
Tulajdonságok
Színes bezs
Méret S
Kötőelemek gombok
Hüvelyek rovid-ujj
Nyomtatás a-nyomtatasi
Motívum nyomtatott
Pohlaví Férfiak
Anyag 100% pamut
Időszak tavasz/nyár
Vágja kenyelmes
Minta geometriai
Factory Price


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánska béžová košeľa Envoy. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánská béžová košile Envoy.