Vásárolt korábban 22 óra
Jelenleg megtekint 5 vásárló

Férfi fekete pólóján nélkül motorháztető

Értékelés (0)

Termékkód: bx2416

3617 HUF incl. áfa


Elérhető változatok: Férfi modern világoskék pulcsi Férfi modern világoskék pulcsi Pulóver nélkül motorháztető antracit Pulóver nélkül motorháztető antracit Férfi elegáns fekete-fehér, szürke pulóver Férfi elegáns fekete-fehér, szürke pulóver Sweatshirt monokróm barna Sweatshirt monokróm barna Férfi pulóver elegáns fekete-fehér piros Férfi pulóver elegáns fekete-fehér piros Férfi sima kék pulcsi ELEGANT Férfi sima kék pulcsi ELEGANT Férfi sima kék pulcsi ELEGANT Férfi sima kék pulcsi ELEGANT Férfi pulóver NewStyle monokróm vörös Férfi pulóver NewStyle monokróm vörös Férfi pulóver egyszínű khaki Férfi pulóver egyszínű khaki Pulóver egyszínű zöld Pulóver egyszínű zöld Pulóver egyszínű fehér Pulóver egyszínű fehér
Válasszon méretet:A modell modellje 182 cm magas, 85 kg súlyú és L / XL méretű.

A csinos Férfi fekete pólóján nélkül motorháztető kiváló választásnak bizonyul, ha kiválóan szeretne kinézni és ezek mellett olyan ruhadarabot szeretne, amelyet különböző eseményeken vehet fel. Manapság már felsőben megjelenhet a bárban, iskolában vagy munkában. Kombinálja össze ezt a felsőt a kedvenc pólójával és farmernadrágjával és mutassa meg a környezetének, hogy Ön is tudja, milyen a jó ízlés. Hogyan néz ki egy igazi férfi, aki tudja, hogyan kell jól felöltözni.

Bárhová is fog belépni a fekete férfi felső kiváló első benyomást kelt még azelőtt, hogy valamit szólna. Az első benyomás fontos. Bízzon a felső stílusában és eredetiségében és hagyja rá. A színek emóciókkal és kedvvel párosulnak, így bármikor, amikor szeretné éreztetni a környezetével lelkivilágának állapotát, öltse fel ezt a felsőt.

Tulajdonságok
Szín fekete
Ujjak hosszu-ujju
Vágás kisse-vystihleny
Anyag 100-pamut, 65-pamut-35-polieszter
Évad szi-teli
Méret M, L, XL, XXL
Senki sem értékelte ezt a terméket még nem az elsőnek, hogy segítse a többi ügyfelet a helyes döntések meghozatalában

Új értékelés termék

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

14 000 + ügyfelek

Vásárláskor 12 000 HUF felett választhat ajándékot rendelésre.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 6 000 db áruk, és szinte 80 000 db méretek.

Hasonló termékek