Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi tengerészkék chino

Termékkód: CE-SP-K2526.71P_316769
Gyártó: Factory Price
  • Raktáron, szállításra készen

5177 HUF
od 3365 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 3365HUF (0%)
Factory Price


Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Élvezd a indíték nélkül mintát, amely egy szinttel feljebb viszi a nadrágodat. Vegyél fel egy modern darabot, amiben remekül fogsz kinézni. Köszönhetően a szabásmintának, de magának a nadrágnak is. Kombinálhatod őket különböző pólókkal és pulóverekkel, és számíthatsz a kényelem mellé egy nagyszerű megjelenésre.

Hála a a gombon-nek, nem kell aggódnod, hogy plusz takarót húzol magadra. Vagy fordítva. A méret könnyen beállítható a legjobb illeszkedés érdekében. És hogy a lehető legkényelmesebben érezd magad

A ket-k-ls zsebek tökéletesek az olyan alapvető dolgok tárolására, mint a mobiltelefon, az autókulcs vagy a pénztárca. Nagyra fogja értékelni, amikor sétálni vagy gyorsan bevásárolni megy. Sőt, akár nagyon kis értékű vásárlásokat is tárolhat bennük - például rágógumit vagy cigarettát. Amikor otthon a kanapén pihen, elrejtheti például a tévé távirányítóját, és mindig kéznél lesz.

Rossz méretet kell választanod ahhoz, hogy a nadrág magától leessen. A cipzarak-gombok azonban hasznos lehet, csak a biztonság kedvéért. Biztonságot nyújt, és a legkülönbözőbb helyzetekben biztonságot nyújt a begombolásban.

Egy másik dolog, amit szeretni fogsz, az a modern vágás. Így a környezeted nem fogja első pillantásra észrevenni, hogy "csak" nadrágot viselsz. Ez nem igaz. Nagyon kényelmes darabot viselsz, ami ráadásul jól is néz ki. Nem kell aggódnia, hogy a boltba kell mennie egy gyors bevásárlásra.

A kényelemről a kellemes anyag és szín is gondoskodik. Fogadjon 60% akryl, 30% vlna, 10% spandex és élvezze a kényelmes nadrágokat otthon és idegenben. Akár a kerti munkákhoz, akár a szemét gyors kiviteléhez vagy a kutyasétáltatáshoz. A teljes megjelenést a sotetkek, piros hangsúlyozza, amelyet könnyen összeilleszthet a szekrénye többi darabjával.
Tulajdonságok
Színes piros, sotetkek
Méret 30, 33
Anyag 60% akryl, 30% vlna, 10% spandex
Időszak tél
Öv a gombon
Vágja modern
Minta egyszínű
Pohlaví Férfiak
Márka Factory Price
Kötőelemek cipzarak-gombok
Zsebek ket-k-ls
Nadrág kisse-kupos
Nyomtatás nyomtatás nélkül
Motívum indíték nélkül
Factory Price


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánske tmavomodré nohavice chinos. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánské tmavě modré chinos kalhoty.