Vásárolt korábban 27 óra
Jelenleg megtekint 6 vásárló

Kapucnis pulóver kobaltowa

Értékelés (0)

Termékkód: bx2394

4768 HUF incl. áfa


Elérhető változatok: Férfi elegáns fekete pulóver Férfi elegáns fekete pulóver Kapucnis pulóver kék Kapucnis pulóver kék Kapucnis pulóver sötétkék Kapucnis pulóver sötétkék Férfi elegáns pulóver antracit Férfi elegáns pulóver antracit Kapucnis pulóver sötétkék Kapucnis pulóver sötétkék Kapucnis pulóver antracit Kapucnis pulóver antracit Férfi Kapucnis piros Férfi Kapucnis piros ELEGANT Férfi Kapucnis szürke ELEGANT Férfi Kapucnis szürke Kapucnis pulóver Szürke Kapucnis pulóver Szürke Férfi Kapucnis fehér Férfi Kapucnis fehér Kapucnis pulóver Szürke Kapucnis pulóver Szürke Kapucnis pulóver zöld Kapucnis pulóver zöld Kapucnis pulóver sárga Kapucnis pulóver sárga
Válasszon méretet:A modell modellje 182 cm magas, 85 kg súlyú és L / XL méretű.

A csinos Kapucnis pulóver kobaltowa kiváló választásnak bizonyul, ha kiválóan szeretne kinézni és ezek mellett olyan ruhadarabot szeretne, amelyet különböző eseményeken vehet fel. Manapság már felsőben megjelenhet a bárban, iskolában vagy munkában. Kombinálja össze ezt a felsőt a kedvenc pólójával és farmernadrágjával és mutassa meg a környezetének, hogy Ön is tudja, milyen a jó ízlés. Hogyan néz ki egy igazi férfi, aki tudja, hogyan kell jól felöltözni.

Bárhová is fog belépni a kek férfi felső kiváló első benyomást kelt még azelőtt, hogy valamit szólna. Az első benyomás fontos. Bízzon a felső stílusában és eredetiségében és hagyja rá. A színek emóciókkal és kedvvel párosulnak, így bármikor, amikor szeretné éreztetni a környezetével lelkivilágának állapotát, öltse fel ezt a felsőt.

Tulajdonságok
Szín kek
Ujjak hosszu-ujju
Fej védelem hood-huzozsinorral
Zsebek kenguru
Anyag 65-pamut-35-polieszter
Motorháztető csuklyas
Évad szi-teli
Méret M, L, XL, XXL
Senki sem értékelte ezt a terméket még nem az elsőnek, hogy segítse a többi ügyfelet a helyes döntések meghozatalában

Új értékelés termék

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

14 000 + ügyfelek

Vásárláskor 12 000 HUF felett választhat ajándékot rendelésre.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 6 000 db áruk, és szinte 80 000 db méretek.

Hasonló termékek