Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női felső Lizzie RUE PARIS fekete

Termékkód: RV-TP-6630.01X_364817
Gyártó: RUE PARIS
  • Raktáron, külső raktárban

4035 HUF incl. áfa
RUE PARIS


Színváltozatok: feher borostyan szürke Sötétzöld Világoskék borostyan lila sotetkek borostyan rozsaszin
Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Ilyen biztos pont tehát a ujjatlan nyakkivágás, amely ott melegíti a kezedet, ahol a legnagyobb szükséged van rá. De ha hidegebb lesz, és az ujjak nem elegendőek, akkor feldobhatsz egy másik felsőt, hogy melegebb legyen, télen pedig esetleg egy női kabátot.

Egy kedvenc szín és egy modern minta tökéletes kombináció, ezért ne várj. Szerezd meg a minta nélkül mintát a szekrényedhez, és élvezd a nagyszerű megjelenést, amit kapsz vele. Egyszerűen fogalmazva, vegyél fel egy stílusos, modern és elegáns darabot, amely kiemeli a személyiségedet.

Női felső Lizzie RUE PARIS fekete nélkülözhetetlen darab lesz a szekrényedben, amelyet az év bármely szakában viselhetsz. Egy modern és stílusos női póló nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Ez megmutatja, hogy tudod, hogyan kell jól öltözködni egy hétköznap és egy fontosabb alkalomra, amely elvisel egy ilyen felsőruházatot. Ha megfelelően párosítjuk egy női pulóverrel vagy pulóverrel, akkor a különféle, öltönyt nem igénylő eseményeken kevésbé hivatalos öltözékkel is megjelenhetünk.

És még ha a nyakkivágás apró részletnek is tűnik, ne hagyja magát megtéveszteni. Ennek a darabnak a stílusát és hangulatát a kerek nyakkivágása befolyásolja, amely kiemeli az egész ruhadarab hangulatát, és teret hagy Önnek.

Az ing színe könnyen illeszkedik a többi ruhadarabhoz. Csak egy kicsit gondolkodnia kell, és hagynia kell, hogy a fantáziája szabadjára engedje a ruhák összepárosításakor. A ruhák színe gyakran jelzi, hogyan érzi magát, vagy min megy keresztül az életében. Megegyezik a fekete? Vagy csak az egyik kedvenced? Akárhogy is, ne habozzon. Ez a darab egyszerűen a szekrényedbe való

Talán jobban szereted a ruháidat szűken, vagy lazábban és túlméretezve hordani. Ez nem probléma. Itt a legjobbat kaphatod, különösen a széles méretválasztékunkkal S, M, L. Mindig találsz egy olyan darabot, amely tökéletesen illik rád. Pontosan úgy, ahogy te akarod.
Tulajdonságok
Színes fekete
Méret S, M, L
Anyag 90% pamut, 10% elasztán
Hüvelyek ujjatlan
Vágja divatos
Motívum indíték nélkül
Pohlaví Nők
Márka RUE PARIS
Időszak tavasz/nyár
Kivágva a kerek
Minta minta nélkül
RUE PARIS

A Rue Paris 2014 óta van jelen a lengyel ruházati piacon. A márka egy álomból született, hogy a párizsi eleganciát a Visztula folyóra hozza. A márka minden szezonban a legújabb trendeket követi, de hű marad a klasszikusokhoz, bizonyítva, hogy az igazi divat sosem öregszik.

A Rue Paris ruhák és kiegészítők az időtlen klasszikusokat ötvözik a kortárs stílussal. A terveket egyrészt az egyszerűség és az elegancia, másrészt a világ kifutóiról származó merész minták jellemzik. Az olyan értékes anyagok, mint a jacquard, a sifon, a csipke vagy a georgette használata és a részletekre való odafigyelés az egész kollekciónak nagyon egységes jelleget kölcsönöz.

Minden Rue Paris kollekció alapja a fekete és a fehér. Ezt az egyszerű palettát minden alkalommal egy érdekes színakcentussal, divatos mintákkal, textúrák játékával vagy egy modern szabással variáljuk. A márka által tervezett sziluett kompromisszum a kifutó sziluett és az ultranőies homokóra alak között. A kínálatban férfi ihletésű ruhák is szerepelnek - a párizsi nők példáját követve szeretnénk meggyőzni ügyfeleinket arról, hogy ugyanolyan vonzóan nézhetnek ki például egy férfias szabású kabátban vagy egy lazább nadrágban. Szakembereink már a tervezéstől kezdve gondoskodnak arról, hogy minden nő nőiesen nézzen ki a Rue Paris ruhákban, testalkattól függetlenül.

A Rue Paris ruhái ideálisak mind hivatalos, mind alkalmi helyzetekben. A vásárlók különösen értékelik, hogy ugyanazt a ruhát reggel munkába, délután vásárolni, este pedig buliba is felvehetik.

Ki a Rue Pairs vásárlója? Egy fiatal nő, aki tisztában van önmagával, magabiztos az erősségeivel és az igényeivel; a ruhák kiegészítik a személyiségét, és magabiztossá teszik, bármilyen helyzetben is legyen.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámsky top Lizzie RUE PARIS black. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámský top Lizzie RUE PARIS černý .