Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női ing Jeanna RUE PARIS bézs RUE PARIS bézs

Termékkód: 286-KS-561.74_363223
Gyártó: RUE PARIS
  • Raktáron, külső raktárban

7493 HUF incl. áfa
RUE PARIS


Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Néhány embernek nem elég, ha csak jól néz ki és jól érzi magát a ruháiban. Ez egy kicsit elveszi ezt a gyakorlatiasságot. Erről a hosszu-ujju gondoskodik, így az időjárásnak megfelelően tudsz rétegezni és öltözködni. Nemcsak jól fogja érezni magát a szabadban, de ami még fontosabb, nem fogja hagyni, hogy a hideg időjárás meglepje.

Az egyik praktikus, de egyben dizájnos kérdésnek is tekinthető a gombok rögzítés, amely gondoskodik a kényelmes fel- és levételről. Így ha reggelente hosszú órákat töltesz a fürdőszobában a tökéletes frizura megalkotásával, nem kell aggódnod, hogy öltözködés közben megsérül. Azonban biztosan talál egy egész sor más előnyét is ennek a kötőelemnek. Sőt, egy egész ruhadarabot is.

Tudod, milyen a jó ízlés 3D-ben? Ha nem, akkor egyedülálló lehetőség előtt áll. Csak vedd meg ezt a darabot, és kacsints a tükörbe. Mert a Női ing Jeanna RUE PARIS bézs RUE PARIS bézs olyan eleganciát és stílust kínál, amelyet imádni fogsz. Te és a körülötted lévő emberek. Nézd meg magad, hogy egy új darab a ruhatáradban milyen új lehetőségeket és kombinációkat kínál

Élvezd a csodálat és az irigység pillantásait. Mert egy tökéletesen rád illő ing kiemeli az előnyeidet és elrejti a tökéletlenségeidet, ha vannak ilyenek. Ezért az így öltözött nők ellenállhatatlanok a férfiak számára, és azonnal kapnak néhány pluszpontot. Ebben a konkrét esetben ez is a modern vágás miatt van.

Az inget bármely tavasz/nyár viselheti. Csak válassza ki a megfelelő nadrágot, hogy kiemelje az egész öltözék megjelenését. És ha az időjárás úgy kívánja, egy stílusos pulóver vagy kabát segíthet, azaz egy ujjat is adhat.

Mint minden ruhadarabnál, a szín is fontos. A nappali öltözék kiválasztásakor gondoljon a színkombinációkra is, és válasszon olyan árnyalatokat, amelyek jól működnek együtt. Nézd meg, hogy tudsz-e merni? Ha nem, keressen minket, és mi segítünk, hogy mihez illik legjobban ez a bezs ing. Most már tudod, hogy jól fogsz kinézni. De még mindig hiányozhat egy kis valami. Az pamut gondoskodik arról, hogy jól érezze magát, amint felveszi. Élvezze a kényelmet, amit egész nap nyújt.
Tulajdonságok
Színes bezs
Méret S
Anyag 100% pamut
Időszak tavasz/nyár
Vágja modern
Pohlaví Nők
Márka RUE PARIS
Kötőelemek gombok
Hüvelyek hosszu-ujju
Minta minta nélkül
RUE PARIS

A Rue Paris 2014 óta van jelen a lengyel ruházati piacon. A márka egy álomból született, hogy a párizsi eleganciát a Visztula folyóra hozza. A márka minden szezonban a legújabb trendeket követi, de hű marad a klasszikusokhoz, bizonyítva, hogy az igazi divat sosem öregszik.

A Rue Paris ruhák és kiegészítők az időtlen klasszikusokat ötvözik a kortárs stílussal. A terveket egyrészt az egyszerűség és az elegancia, másrészt a világ kifutóiról származó merész minták jellemzik. Az olyan értékes anyagok, mint a jacquard, a sifon, a csipke vagy a georgette használata és a részletekre való odafigyelés az egész kollekciónak nagyon egységes jelleget kölcsönöz.

Minden Rue Paris kollekció alapja a fekete és a fehér. Ezt az egyszerű palettát minden alkalommal egy érdekes színakcentussal, divatos mintákkal, textúrák játékával vagy egy modern szabással variáljuk. A márka által tervezett sziluett kompromisszum a kifutó sziluett és az ultranőies homokóra alak között. A kínálatban férfi ihletésű ruhák is szerepelnek - a párizsi nők példáját követve szeretnénk meggyőzni ügyfeleinket arról, hogy ugyanolyan vonzóan nézhetnek ki például egy férfias szabású kabátban vagy egy lazább nadrágban. Szakembereink már a tervezéstől kezdve gondoskodnak arról, hogy minden nő nőiesen nézzen ki a Rue Paris ruhákban, testalkattól függetlenül.

A Rue Paris ruhái ideálisak mind hivatalos, mind alkalmi helyzetekben. A vásárlók különösen értékelik, hogy ugyanazt a ruhát reggel munkába, délután vásárolni, este pedig buliba is felvehetik.

Ki a Rue Pairs vásárlója? Egy fiatal nő, aki tisztában van önmagával, magabiztos az erősségeivel és az igényeivel; a ruhák kiegészítik a személyiségét, és magabiztossá teszik, bármilyen helyzetben is legyen.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámske tričko Jeanna RUE PARIS beige. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámské košile Jeanna RUE PARIS béžová .