Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női melegítőnadrág JUNE szürke

Termékkód: EM-DR-ES-21-534.19_365671
Gyártó: ex moda
  • Raktáron, külső raktárban

6917 HUF incl. áfa
ex moda


Színváltozatok: Sokszínű feher Menta rozsaszin
Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Nem kell aggódni a méretezési problémák miatt. Ez a nadrág részben rugalmas a derékrészen, így pontosan azt a méretet S választhatja ki, amelyik a legjobban illeszkedik és a legjobban érzi magát.

Egy másik dolog, amit szeretni fogsz, az a modern vágás. Így a környezeted nem fogja első pillantásra észrevenni, hogy "csak" nadrágot viselsz. Ez nem igaz. Nagyon kényelmes darabot viselsz, ami ráadásul jól is néz ki. Nem kell aggódnia, hogy a boltba kell mennie egy gyors bevásárlásra.

Élvezd a indíték nélkül mintát, amely egy szinttel feljebb viszi a nadrágodat. Vegyél fel egy modern darabot, amiben remekül fogsz kinézni. Köszönhetően a szabásmintának, de magának a nadrágnak is. Kombinálhatod őket különböző pólókkal és pulóverekkel, és számíthatsz a kényelem mellé egy nagyszerű megjelenésre.

A kényelemről a kellemes anyag és szín is gondoskodik. Fogadjon pamut, poliészter és élvezze a kényelmes nadrágokat otthon és idegenben egyaránt. Akár a kerti munkákhoz, akár a szemét gyors kiviteléhez vagy a kutyasétáltatáshoz. A teljes megjelenést a szürke hangsúlyozza, amelyet könnyen összeilleszthet a szekrénye többi darabjával.

Ennek a darabnak az a tagadhatatlan előnye, hogy viselheted tavasz/nyár. Nem számít, hogy süt a nap, esik a talicska, vagy tombol a hóvihar. Mindenféle időjárás 30 fok alatti hőmérsékleten is használható. Amint a hőmérő higanyszála eléri a 30-as értéket, jobb, ha nadrágok után nyúlunk.

A ket-k-ls zsebek tökéletesek az olyan alapvető dolgok tárolására, mint a mobiltelefon, az autókulcs vagy a pénztárca. Ezt értékelni fogja, amikor sétálni megy vagy gyorsan bevásárolni. Sőt, akár nagyon kis értékű vásárlásokat is tárolhat bennük - például rágógumit vagy cigarettát. Amikor például otthon a kanapén pihen, elrejtheti benne a tévé távirányítóját, és kéznél lesz.
Tulajdonságok
Színes szürke
Méret S
Anyag 70% pamut, 30% poliészter
Időszak tavasz/nyár
Öv a gumiból
Vágja modern
Motívum indíték nélkül
Pohlaví Nők
Márka Factory Price, ex moda
Kötőelemek rögzítés nélkül
Zsebek ket-k-ls
Nadrág sz-kitett
Minta minta nélkül
ex moda


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámske tepláky JUNE sivé. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámské tepláky JUNE šedé.