Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női nyomtatott CREW fehér és kék nyakú pulóver CREW fehér és kék

Termékkód: FA-BL-7917.55_388316
Gyártó: FANCY
  • Raktáron, külső raktárban

10375 HUF incl. áfa
FANCY


Színváltozatok: Világoskék borostyan zold
Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Nem akarsz kijátszani egy kártyát? Csak a modern megjelenés miatt, amit a pulóver kínál? Értjük. De nem csak jól fogsz kinézni egy melegítőben, de egyébként is jól fogod érezni magad. És ez annak köszönhető, hogy pamut, elasztán alkotja ezt a kötelező darabot a ruhatáradban. Nálunk a minőség az első, így számíthatsz egy olyan divatos női pulóverre, amelyet nem akarsz majd levenni. Csak vigyázzon rá, és évekig lesz partnere a munkában és a bárban.

A rögzítés nélkül gondoskodnak arról, hogy ne szaladj el a pulcsi elől. Pontosan meg tudod határozni, hogy milyen meleged legyen. Kényelmes, praktikus és stílusos.

És nem csak a szín teszi a női pulóvert nagyszerű darabbá. A divatos vágás ugyanilyen fontos. Ez a stílusú pulóver ezután tökéletesen illeszkedik rád, kihozza a legjobbat az alakodból, és rengeteg egészséges önbizalmat ad. És minden jobban megy vele. De a pulóver még ennél is többet nyújt.

Egy tisztességes Női nyomtatott CREW fehér és kék nyakú pulóver CREW fehér és kék remek választás, ha jól akarsz kinézni, miközben olyan ruhadarabot szeretnél, amelyet több alkalomra is használhatsz. Ma már a bárba, az iskolába és a munkahelyedre is felvehetsz egy melegítőfelsőt. Párosítsd ezt a pulóvert kedvenc pólóddal és farmerrel, és mutasd meg a szomszédaidnak, hogy tudod, milyen a jó ízlés. Hogy néz ki egy jó nő, aki tudja, hogyan kell jól öltözködni

Akkor bárhová is lépsz be, egy Sokszínű női pulóver nagyszerű első benyomást fog kelteni, mielőtt még te magad bármit is mondhatnál. És az első benyomás számít. Bízzon ennek a pulóvernek a stílusában és eredetiségében, és hagyja annyiban. Ráadásul a színek érzelmekhez és hangulatokhoz kapcsolódnak, így ezt a pulóvert bármikor viselheted, amikor csak akarod, hogy mások is tudják, hogyan érzel.

Hogy a kezeidet és a fejedet is melegen tartsa, ez a pulóver divatos és elegáns kapucnival rendelkezik. Ne aggódj a vizes frizura vagy a hó miatt a hajadban, ez megvéd téged motorháztető nélkül. Emellett ez a kapucnis pulóver szeles időben is jól fog jönni. Ne adj esélyt az időjárásnak, hogy tönkretegye a hosszú, formás frizurádat
Tulajdonságok
Színes Sokszínű
Pohlaví Nők
Anyag 65% pamut, 35% elasztán
Időszak tavasz/nyár
Kivágva a v
Zsebek zsebek nélkül
Nyomtatás a-nyomtatasi
Minta egyszínű
Méret Univerzális
Márka FANCY
Kötőelemek rögzítés nélkül
Hüvelyek hosszu-ujju
Fejvédelem motorháztető nélkül
Vágja divatos
Csuklya motorháztető nélkül
Motívum nyomtatott
FANCY


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámska mikina s potlačou CREW biela a modrá. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámská mikina s potiskem a výstřihem CREW bílo-modrá .