Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női nyomtatott póló HOLLIS narancssárga

Termékkód: FA-TS-7001.60_364046
Gyártó: FANCY
  • Raktáron, külső raktárban

5188 HUF incl. áfa
FANCY


Színváltozatok: feher rozsaszin rozsaszin fekete tegla
Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Női nyomtatott póló HOLLIS narancssárga nélkülözhetetlen darab lesz a szekrényedben, amelyet az év bármely szakában viselhetsz. Egy modern és stílusos női póló nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Ez megmutatja, hogy tudod, hogyan kell jól öltözködni egy hétköznap és egy fontosabb alkalomra, amely elvisel egy ilyen felsőruházatot. Ha megfelelően párosítjuk egy női pulóverrel vagy pulóverrel, akkor a különféle, öltönyt nem igénylő eseményeken kevésbé hivatalos öltözékkel is megjelenhetünk.

Talán jobban szereted a ruháidat szűken, vagy lazábban és túlméretezve hordani. Ez nem probléma. Itt a legjobbat kaphatod, különösen a széles méretválasztékunkkal Univerzális. Mindig találsz egy olyan darabot, amely tökéletesen illik rád. Pontosan úgy, ahogy te akarod.

Ráadásul minőségi anyagból készült illő ruhákat viselhetsz. Ez pamut, elasztán és élvezheti a hosszú élettartamot és a kellemes viseletet. Annyira kényelmes, hogy minden nap hiányozni fog, amikor várni fogsz a mosásra és szárításra. De ez nem ér véget az anyaggal, sőt, még csak most kezdődik. A szín is említésre méltó.

Ilyen biztos pont tehát a rovid-ujj nyakkivágás, amely ott melegíti a kezedet, ahol a legnagyobb szükséged van rá. De ha hidegebb lesz, és az ujjak nem elegendőek, akkor feldobhatsz egy másik felsőt, hogy melegebb legyen, télen pedig esetleg egy női kabátot.

Mindezt egy olyan divatos szabás fogja kiemelni, amely tökéletesen illik hozzád. Felejtsd el a fodros és rosszul illeszkedő ruhákat. Ezzel a darabbal kéz a kézben jársz a most divatos trendekkel. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem divatos ruhában mész diszkóba vagy munkába.

Az ing színe könnyen illeszkedik a többi ruhadarabhoz. Csak egy kicsit gondolkodnia kell, és hagynia kell, hogy a fantáziája szabadjára engedje a ruhák összepárosításakor. A ruhák színe gyakran jelzi, hogyan érzi magát, vagy min megy keresztül az életében. Megegyezik a narancs? Vagy csak az egyik kedvenced? Akárhogy is, ne habozzon. Ez a darab egyszerűen a szekrényedbe való
Tulajdonságok
Színes narancs
Méret Univerzális
Anyag 95% pamut, 5% lycra
Hüvelyek rovid-ujj
Vágja divatos
Motívum nyomtatott
Pohlaví Nők
Márka FANCY
Időszak tavasz/nyár
Kivágva a kerek
Minta szin
FANCY


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámske tričko s potlačou HOLLIS orange. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámské tričko HOLLIS s potiskem oranžové.