Előfordulhat, hogy az ön által vásárolt áru valamilyen oknál fogva nem lesz megfelelő, illetve nem jó méretet vagy típust választott.

Nem gond, mert az árut indoklás nélkül visszaküldheti, vagy ingyen másikra cserélheti.Mit kell tennie?


1) Lépjen velünk a kapcsolatba a reklamace@manstyle.cz e-mail címen és tájékoztasson minket az áru visszaküldési vagy cserélési szándékáról.

Azt a tényt, hogy el akar állni az adásvételi szerződéstől, illetve cserét szeretne végrehajtani, legkésőbb az átvétel dátumától számított 14 naptári napon belül közölni kell.  

Az áru nem lehet használt, az csak károsodásra utaló jelektől mentesen kipróbáltan, eredeti csomagolásban és a címkékkel küldhető vissza.


2) A következőket kell még az áru csomagjába betenni:

- vásárlási bizonylat másolata (számla másolata)

- rövid kísérőlevél, mely tartalmazza az ön számlaszámát (áruvisszaküldés esetén), illetve egy más termék megnevezését (csere esetén)

- kitöltött űrlap az elálláshoz itt tölthető le.


3) A csomagot a következő címre küldje:

GSshop solution s.r.o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Cseh Köztársaság


Az árut gondosan be kell csomagolni, ideálisan az eredeti csomagolásába és még esetleg buborékfóliába is, hogy az ne sérülhessen meg.


A sérült, parfümös, piszkos, bűzlő és egyértelműen használt áru nem kerül visszavételre.

Kérjük, legyen tudatában annak, hogy a csomag helyes visszaküldéséért a raktárba az ügyfél kezeskedik.


Maga az áru cseréje azonos ár esetén ingyenes.

 - Az expedíció dolgozójának hibája esetén az ügyfél részére történő kiküldés postaköltsége ingyenes és az ügyfél az áru visszaküldésével kapcsolatos költségek megtérítésére (az összeg bankszámlájára történő visszafizetésére, illetve más azonos értékű áru kiküldésére) jogosult.

- Abban az esetben, ha az ügyfél nem megfelelő típusú vagy méretű árut választott, más színre akarja cserélni stb., a postaköltséget az ügyfél fizeti. A postaköltség a bankszámlára történő előre utalás esetén 89 CZK, illetve a postaköltség utánvétellel történő fizetése esetén 119 CZK. Az e-shop üzemeltetője mindig automatikusan utánvétel formájában történő térítést feltételez (a csereáru átvételénél), amikor az ügyfél a szállítás számláját a kicserélt áruval és az eredeti javított számlával együtt kapja kézhez. Az ügyfél kérésére azonban a szállítás számlája átutalással történő előfizetéssel is kiállítható. 


Az áru átvételétől számított 14. nap után bejelentett adásvételi szerződéstől való elállás nem kerül elfogadásra.